Kom leren programmeren in de Bibliotheek Woerden! Zaterdag 3 februari ben je welkom om kennis te maken met het zelf programmeren van computergames. Binnenlopen om even mee te kijken kan altijd. Het kost je niets, maar aanmelden is verplicht.

De Coderdojo is speciaal bestemd voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Tussen 13:00 en 15:00 uur kun je binnenlopen en meedoen of meekijken. Je kunt een kwartier meekijken, een half uur zelf wat proberen of meteen twee uur blijven en een complete game programmeren.

Wil je zeker weten dat er een computer voor je beschikbaar is, neem dan zelf een laptop mee.

Alles op een rijtje:

• Wat: programmeren voor kinderen
• Waar: Bibliotheek Woerden
• Wanneer: zaterdag 3 februari
• Voor wie: kinderen van 8 tot 12 jaar (groep 6, 7, 8)
• Hoe laat: tussen 13.00 en 15.00 uur
• Gratis entree!

Meld je hier aan!